Savage Works – Under Vanity

Varieté

Időpontok

2022.10.07 18:00 - 18:30

Időpontok

2022.10.08 18:00 - 18:30

Helyszín

Műcsarnok, 1146 Budapest, Dózsa György út 37.

Táncelőadás

2022. Október 7. 18:00 (előadás hossza 30 perc)

2022. Október 8. 18:00 (előadás hossza 30 perc)

Regisztráció

Regisztráció nincs, belépőjegy a helyszínen 1000,-ft/fő

Savage Works: Under Vanity varieté A pécsi székhelyű varietétársulat, a Savage Works először mutatkozik be a Budapest Design Weeken: az érdeklődők Under Vanity című darabjukat nézhetik meg a Műcsarnokban.

A társulat előadásaiban az újításra, szórakoztatásra és a gyönyörködtetésre törekszik. Jellemzően a legújabb tánc- és légtornatechnikákat alkalmazzák, melyeket kortárs zenei elemekkel vegyítenek. Látványvilágukban az elvárások felülmúlása a céljuk: a társulat teljes mértékben önfinanszírozó, így a kreativitásuk maximumát adják ahhoz, hogy minőségi produkciókat mutassanak be.

A zenét DJ Zelina szolgáltatja élőben az előadások során, jelenléte végig a produkció szerves részét képezi. Az UV-testfestés – ahogy a darab címében is szerepel – nem hiányozhat. Sándor Diána, a Savage Works egyik alapító tagja nemcsak előadóként, hanem jelmeztervezőként is remekel: az általa megálmodott megjelenés futurisztikus hatást kelt.

A háttérben Sándor Zsolt képzőművész festményeit vetítik ki. Az intenzív és egyedi képi világ egészen új kontextusba helyezi az előadás témáját: az emberi kapcsolatok dinamikáját.

A koreográfia, a zene, a jelmezek és a látványvilág egységes szövete olyan színházi élményt nyújt, melyet élőben kell mindenkinek átélnie – invitálják a nézőket az előadás alkotói.