Valóságból virtualitás, virtualitásból valóság

Hogy működik egy archviz stúdió?

Időpontok

2022.10.11 16:00 - 19:00

Helyszín

Mammut I. bevásárlóközpont 4. emelet, 1024 Budapest, Lövőház utca 2-4.

Nyitott Stúdió

2022.Október 11. 16.00-19.00
Regisztráció

Az idei International Property Awards versenyen a DVM groupot választották az építészeti vizualizációs kategóriában a világ legjobb CGI stúdiójának. Az ArchViz designerek nagyon magas minőségben alkotnak, legyen az egy „egyszerű” render kép vagy egy interaktív virtuális túra. A nyári hónapokban hatalmas megtiszteltetés érte a DVM ArchViz csapatát, a világ vezető építészeti szoftvergyártó cége, a Graphisoft a Szervita Square Building látványtervüket választotta kommunikációjának egyik fő elemének, ezáltal az épület látványvilága több mint 117 országba eljutott a kampánynak köszönhetően. 

 

Hogyan változik az építészeti vizualizáció minősége és felhasználása a projektciklus különböző fázisaiban? Milyen lehetőségek rejlenek a vizualizációban akár már évekkel a tényleges átadás előtt? Hol tart ma a világ, hol tartanak a magyar cégek?

 

A program során a DVM group ArchViz irodája nyitott stúdióként várja az érdeklődőket, ahol megismerkedhetnek korábbi munkáikkal és egy építészeti vizualizációs környezethez kialakított design irodával, kötetlenül beszélgethetnek a szakemberekkel, bepillantást kaphatnak a szoftverek és eszközök használatába. Bemutatásra kerül több virtuális közösségi tér, amelyek többsége azóta megvalósult, tesztelhetők a valósidejű tervezést a vizuális térben.