WAMP designvásár

időpontok

2023. október 15. 10:00-18:00

helyszín

Néprajzi Múzeum 2. emelet, 1146 Budapest, Dózsa György út 35.

Október 15-én a WAMP beköltözik a Néprajzi Múzeumba. Látogatóinkat ingyenes belépéssel a második emeleti rendezvényterembe várjuk.

A hazai kiállítók mellett pop-up kortárs tárlattal is készülünk.

Kiállítóink:

Körei Sándor szobrászművész,
Matisz Richárd festőművész,
Czagány Ivett grafikusművész.

A WAMP designvásáron magyar tervezők mutatkoznak be saját tervezésű, kis szériás termékeikkel, legyen az ruha, ékszer, kiegészítő, lakberendezési tárgy, fotó vagy akár gasztronómiai finomság.

A WAMP egy olyan közösségi hely, ahol találkozhat egymással alkotó, vásárló, fiatal, családos, kreatív szakember és érdeklődő laikus, ezáltal a dizájn nem egy elvont művészeti fogalomként jelenik meg, hanem egy izgalmas lehetőség, ami becsempészhető az emberek mindennapjaiba. A WAMP Magyarország egyik legnagyobb és leghosszabb ideje designnal foglalkozó magánkezdeményezéseként kiemelt hangsúlyt fektet az általa közvetített társadalmi felelősség- és értékvállalásra is: a fast fashion és a plázák ellensúlyozásaként fenntartható, emberközpontú alternatívát teremt havi rendszerességű vásárjaival.

A rendezvény gyerek- és kutyabarát.

Megközelítés: javasoljuk a tömegközlekedési eszközök használatát, hiszen a rendezvény gyalogosan is könnyedén megközelíthető.

Az eseményen való részvétellel elfogadod annak házirendjét, valamint azt is, hogy a rendezvényről fotók készülnek, amelyeket a WAMP designvásár saját felületein felhasználhat.

További információ: www.wamp.hu