The Furniture Day 2022

2022.04.29. 23:54

Az Európai Bútoripari Szövetség (EFIC) meghirdetett The Furniture Day idén először, 2022. május 19-én hibrid konferenciával ünnepli a bútoripart. Az esemény célja, hogy a bútoriparról, annak jövőbeli versenyképességéről és pozitív társadalmi hatásáról generáljon átfogó és értékteremtő diskurzust a döntéshozók, valamint a bútoripar és az ellátási lánc képviselői között.

Az európai bútoripar az Európai Unió gazdasági növekedésének egyik motorja, amely hosszú múltra tekint vissza az innováció, a fenntarthatóság és a versenyképesség terén. Az EFIC az európai bútoripari szereplőket összefogó szövetség, amely 14 nemzeti tagszövetsége és egy vállalati tagja az európai bútoripari vállalatok összes forgalmának 70%-át képviseli.
A Szövetség szervezésében, 2022. május 17-én megrendezésre kerülő konferencia résztvevői Brüsszelben és online vitáznak a világjárvány hatásairól és a fenntarthatóság valamint a digitalizáció kettős átmenetéről. Edi Snaidero, az EFIC elnökének köszöntője után az egész napos konferencia a kortárs bútoripar komplex gazdasági és politikai kontextusát, illetve a pandémia és az ukrajnai háború nyomán kialakult válságok az iparágra gyakorolt hatását járja körül, és keres válaszokat napjaink legégetőbb kérdéseire.

A Furniture Day 2022 alkalmából rendezett hibrid konferencia 2022. május 19-én, 9.15. – 15.30 között kerül megrendezésre, élőben a brüsszeli Hotel Le Lousie-ban, valamint az online térben. Az online stream-hez bárki szabadon csatlakozhat, a részvétel regisztrációhoz kötött.

A regisztrációt ezen a linken várják a szervezők.
További információ a konferencia programjárólés az EFIC tevékenységéről itt érhető el.